TA’LIMDA MATEMATIKANI O‘QITISHNING INNOVATSION TEXNOLOGIYALARI - J.X.Pirekeev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ta’lim tizimini isloh qilish, ta’limning yangi didaktik va uslubiy kontseptual asoslarini ishlab chiqish.