RAHBAR XODIMLARNING BOSHQARUVCHILIK QOBILYATLARINI TAKOMILLASHTRISH VA PEDAGOGIK MAHORATINI OSHIRISH - Yusupova Saida Abdug‘aniyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya: ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkiloti rahbar xodimlarning boshqaruvchilik qobiliyatini takomillashtirish omillari va rahbarlik xususiyatlari haqida aytib o‘tilgan.