KOʻZIM QAROGʻIDASAN, VATAN! - Turg’unbayeva Noila Dilshod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Vatan- bu inson va uning avlod-ajdodlari kindik qoni toʻkilgan muqaddas dargohdir. U milliy gʻurur, madaniyat, tarix va qadriyatlar majmui hamdir. Ushbu maqolada biz tugʻilib oʻsgan jannatmakon yurt haqida soʻz boradi.