MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING XODIMLARINI MILLIY TAJRIBALAR ASOSIDA RAG‘BATLANTIRISHDA - Abdullayeva Zarnigor Nosirjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Makatabgacha ta’lim tashkilotlari xodimlari mehnat faoliyatining iqtisodiy samaradorligi va ta’lim tarbiyaga asoslanganligidir. Xodimlarga yetarli shart-sharoitlar yaratish hamda moddiy va ma’naviy rag‘batlantirish muhim ahamiyat kasb etadi.