TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA ZAMONAVIY RAHBARNING VAZIFALARI - Xusanova Yulduzxon Kurbonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada naktabgacha ta’limda ta’lim samaradorligini oshirishda rahbarning roli va rahbar faoliyatni qanday olib boorish kerakligi aytib o‘tilgan.