MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TARBIYALANUVCHILARGA MASHG‘ULOTLATDA XORIJIY TILLARNI O‘RGATISH - Baxronova Shaxnoza Toxirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimdagi, tarbiyalanuvchilarni xorijiy tillarni, xususan, ingliz va rus tillariga o‘qitishdagi mavjud muammolar va ularning yechimlari haqida so‘z yuritilgan.