GЕRIАTRIK MОDDАLАR VA GERIATRIK YORDАMNI TАSHKIL QILISH - Axmedova Yulduz Mamiraliyevna; Ergasheva Iroda Akbarali qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada gеriаtrik mоddаlаr va geriatrik yordamni tashkil qilish, hamda rеаbilitаtsiya usullari xususidagi fikrlar berilgan.