MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMINI ZAMONAVIY YONDASHUVLAR ASOSIDA RAQAMLASHTIRISH - Artikova Nasiba Djurabayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim sohani zamonaviy yondashuvlar asosida raqamlashtirish va ish unmdorligini oshirish haqida qisqacha ma’lumot berilgan