PSIXOLINGVISTIKADA EKSPERIMENTNING O‘RNI - Nuraybat Maxsetovna Urakbayeva; Muqaddas Allambergenova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada psixolingvistika va uning tadqiqot metodi bo‘lgan eksperiment hamda o‘tkazilgan eksperiment natijalari berilgan.