VIDEO DARSLAR YARATUVCHI DASTURLAR TAHLILI - Allaberganova Muyassar; Vafoyev Rajabboy; Yarashov Kamtarbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada fanlarni o’zlashtirishda videodarslarning bugungi kundagi dolzarbligi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Ushbu videodarslarni yaratishda foydalaniladigan bir nechta dasturlar jumladan, Camtasia Studio, Movie Maker, Premier Pro, Bandicam, Loom va shunga oʻxshash bir qancha dasturlarining imkoniyatlari o’rganilgan.