YURAK ISHEMIK KASALLIKLARIDAN O‘LIM HOLATLARINI SUD-TIBBIY AHAMIYATI - Ibragimov Ikromjon Saidaxmetovich; Pirmatov Yusub Sadullaevich; Shodiev Gafur Barotovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Toshkent viloyatida yurak ishemik kasalliklaridan 2021-2022-2023-2024 (9ой) yillarda yuz bergan o‘lim holatlari tahlil qilindi.