QISSASI RABG`UZIY ASARIDA RIVOYA VA HAYOTIY TRADITSIYALAR - Jasmina Shermo`minova Shavkat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada “Qissasi Rabg`uziy” asari yaratilish tarixi, undagi rivoyatlarning bugungi kun bilan bog`liqlik tomonlari hamda badiiy xususiyatlari yoritib beriladi