VALEOLOGIYA FANINING METODLARI VA USHBU FANNING INSON SALOMATLIGINI MUSTAHKAMLASHDAGI O’RNI - Allaberganova Sevinchoy Ruslanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada valeologiya faning metodlari va inson salomatligini o’rganishdagi o’rni atroflicha muhokama qilingan.