INSON SALOMATLIGIGA FOYDALI BO’LGAN MASSAJ TURLARI VA USULLARI - Muratova Shaxnoza Shuxratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson salomatligiga foydali bo’lgan massaj va uning turlari atroflicha muhokama qilingan.