KO‘CHAT YETISHTIRISH UCHUN TUVAKCHALAR HOSIL QILISH QURILMALARINI YARATISH VA TAKOMILLASHTIRISH BORASIDA OLIB BORILGAN TADQIQOTLAR - Orziyev Sardor Samandar o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada ko’chat yetishtirish usillari, ko’chat yetishtirish maqsadida ishlab chiqilgan tuvakchalar tayyorlash qurilmalarining yaratish va ularni takomillashtirish bo‘yicha tadqiqotlar natijalari keltirilgan.