PSIXOLOGLARDA KASBIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH - Norxadjayeva Nafisa (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada psixologlarni kasbiy kompetentlikni rivojlantirishi, o‘z ustida ishlashi, bilim ko‘nikma va malakalarini muntazam oshirib borishi, ularda kasbiy kompetentlikni rivojlantirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.