ONA TILI O‘QITISH METODIKASI FANINING BOSHQA FANLAR BILAN ALOQADORLIGI - Safarova Aminaxon Sadulla qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ona tili o‘qitish metodikasi fanining boshqa fanlar bilan aloqasi haqida so‘z boradi va sabalari o‘rganib chiqilgan.Ona tili o‘qitish metodikasi boshlang‘ich sinlarda pedagogik fan sifatida tahlil qilinadi