BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA QO‘LLANILADIGAN METODLAR - Sharipova Adiba Botirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf ona tili darslarida qo‘llaniladigan metodlarning turlari haqida so‘z boradi . Metod turlarining o‘ziga xos ta’limiy va tarbiyaviy jihatlari haqida batafsil ma’lumot beriladi .