ONA TILI VA ADABIYOT DARSLARIDA TIL KOʻNIKMALARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Mullajonova Marģubaxon Sultonaliyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, ona tili va adabiyot darslarida til koʻnikmalarini rivojlantirishning samarali usullari koʻrib chiqilgan. Bunda oʻquvchilarning fikrlash qobiliyatini oshirish, muloqot madaniyatini shakllantirish va ularning oʻz ona tilini mukammal oʻzlashtirishlariga ko‘maklashuvchi pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar va interfaol metodlar oʻrni ham koʻrib chiqilgan.