MOLIYAVIY SEKTORDA SUN’IY INTELEKTNING O‘RNI VA UNING MOLIYA SEKTORIGA TA’SIRI - Suyarov Zokirjon Ergashevich; Bahriddinov Ulugbek Bahridin o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola moliyaviy sektorda sun’iy intelektning o‘rni va uning moliya sektoriga ta’sirini tahlil qiladi. Sun’iy intellekt yordamida moliya sektoridagi muammolarni hal qilish va xizmatlari sifatini yaxshilash orqali xarajatlarni optimallashtirish va aholiga qulayliklar yaratish yo‘llarini muhokama qiladi.