YASHIL IQTISODIYOT TARAQQIYOT VA FAROVONLIK GAROVI - Suyarov Zokirjon Ergashevich; Shahriyor Furqatovich Azimov (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya- Ushbu maqolada yashil iqtisodiyotning mamalakatimiz ijtimoiy-iqtisodiy taraqqiyotidagi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Yashil iqtisodiyotning asosiy xususiyatlari va uning iqtisodiy taraqqiyot hamda jamiyat farovonligini taminlashdagi o‘rni tahlil etilgan.