RAQOBAT VA MONOPOLIYA - Mamarajabov Mirjalol Abdurahmonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola monopol raqobat bozori va uning tuzilmasi,oligopoliya bozori va uning xususiyatlari,O’zbeekiston sharoitida olgopoliya bozorining amal qilish xususiyatlari haqida ma’lumot beradi.