KUSHON PODSHOLIGI MADANIYATI VA UNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Abdig‘apparov Orif Abdunazar o‘g‘li; Mamanov Anvar Abduvohid o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada Hindiston, Markaziy Osiyo va Xitoy o‘rtasidagi savdo yo‘llari bo‘ylab, rivojlangan madaniyatni shakllantira olgan Kushon davlati madaniyati va uning o’ziga xos xususiyatlari tahlil qilinadi. Maqolada Kushon podsholigining me’morchilik, haykaltaroshlik, yozuv namunalari, savdo munosabatlarida madaniyatlar almashinuvi jihatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.