QADIMGI XALQLARNING ILK DINIY E’TIQOD SHAKLLARI HAQIDA - Hasanboyev To‘raqul Foziljon o‘g‘li; Bosimova Ruxshona Ismatilla qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ibtiodiy odamlarning hayot faoliyati bilan bog’liq, kundalik turmushi ajralmas bo’lagi hisoblangan ilk diniy e’tiqod shakllari xususida so’z boradi. Maqolada ilk diniy qarashlar, uning paydo bo’lishi va shakllanishi, qadimgi xalqlar hayotida ilk diniy e’tiqodlarning roli va ahamiyati haqida yetarlicha ma’lumotlar keltirilgan.