TARBIYA FANNING BOLA TARBIYASIDAGI USTUVORLIG JIHATLARI - Iminova Manzuraxon Inobidinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada tarbiya fanning bola tarbiyasidagi ustuvor jihatlari haqida so‘z yuritilib tarbiya fanining bola tarbiyasidagi ustuvorlik jihatlari aynan ushbu vazifalarni muvaffaqiyatli amalga oshirishga yo‘naltirilgan bir qancha foydali tavsiyalar berib o‘tilib shu bilan birga bola tarbiyasining asosiy ustuvor jihati — axloqiy tarbiyani shakllantirishga doir axloqiy qadriyatlar, mas’uliyat, halollik, vatanparvarlik kabi tushunchalar bolaga kichkinaligidan o‘rgatilishi kerakligi to‘g‘risida bir qancha metodik tavfsiyalar berilgan.