IJTIMOIY XAVF GURUHIDAGI OILALAR BILAN IJTIMOIY ISH METODLARI - Maxmudova Gulnora Mahmasodiq qizi; Sabirova Surayyo Farxod qizi; Abbosova Maftuna Subxonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada har qanday davlatning, jamiyatning og`riqli nuqtasi bulgan ijtimoiy xavf guruhidagi oilalar, ularga ijtimoiy psixologik yordam ko`rsatish va ijtimoiy xavf guruhidagi oilalar bilan ijtimoiy ish metodlari haqida bayon etilgan.