KONSTITUTSIYA – TARAQQIYOT QOMUSI - Ro`ziyeva Malika Ilyos qizi; Hasanova SHaxinabonu Alisher qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi 2023-yil 30-aprel kuni o‘tkazilgan O‘zbekiston Respublikasi referendumida umumxalq ovoz berish orqali qabul qilingan. “ Yangi Konstitutsiya- taraqqiyot qomusi”mavzusini yoritib berish va yangi Konstitutsiyaning davlatimiz taraqqiyoti va bundan keying yutuqlari uchun xizmat qilishi haqida yoritib berilgan. Yangi Konstitutsiymizning ba`zi moddalarini tahlil qilish haqida ham fikr yuritilgan.