KAYKOVUSNING “QOBUSNOMA” ASARIDA AXLOQIY TARBIYANING O’RNI - Normamatova Sarvinoz Kamoliddin qizi; Tojiyeva Lobar Oybek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Kaykovusning “Qobusnoma” asarida tarbiyaning ma’naviy, aqliy, jismoniy va axloqiy tomonlama tasnifi bayon qilinadi. Asarning bugungi kunda tarbiya borasidagi ahamiyati qay darajadagi ekanligi ochib beriladi.