KO‘KRAK BEZI SARATONI - Islomova Gulrux Islom qizi; Musurmanova Shaxnoza Salaydinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola ko‘krak bezi saratoni kasalligi kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan .