DIZINFIKSION NAZORAT MUHIMLIGI - JUMANAZAROVA BASHORAT UMIRZOQ QIZI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola jamoat yerlarida , ishxona , tashkilotlarda , hatto uy sharoitida doimiy dizinfiksion nazorat muhimligi. Bu borada qanday ishlar olib borilishi , dezinfeksiyada nimalarga ahamiyat berish zarurligi to’g’risida .