ANIMIYA KASALLIGINING KELIB CHIQISHI - SAYFIYEVA NARGIZA XUSNIDDINOVNA; RAVSHANOVA KUMUSHBIBI QOBIL QIZI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola animiya kasalligining kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga muljallangan .