KO‘ZLARNI DAVOLASHDA LAZERDAN FOYDALANISH - MUXTAROVA NARGIZA MUXAMADIYEVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola ko‘zlarni davolashda lazerdan foydalanish usullari , tibbiyotda qo’llanilish sohalariga mo’ljallangan .