PSIXOTROP DORI VOSITALARI SALBIY ALOMATLARI - XAFIZOVA MEXRIBON ABDUXALIMOVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola psixotrop dori vositalari salbiy alomatlari ushbu dori vositalari ularni olish usullari , tibbiyotda qo’llanilish sohalariga mo’ljallangan