DORIVOR O‘SIMLIKLAR FARMASEVTIKADA QO’LLANISHI - MUXTAROVA FOTIMA MUXAMMADIYEVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola dorivor o‘simliklar farmasevtikada qo’llanishi, dori vositalari ularni olish usullari , tibbiyotda qo’llanilish sohalariga mo’ljallangan .