MAVSUMIY GRIPP VERUSLARI - NORBOYEVA SHAHLO SHUXRATOVNA; SHUKUROVA YULDUZ QUCHQOR QIZI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola mavsumiy gripp verusli kasalligi kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga muljallangan .