WEB DASTURLAR: ELEKTRON ADABIYOTLAR VA ONLAYN KURSLAR - Aymuratov Aydos Koblanbek-uli; Jalgasova Shahsanem Farxat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada dinamik veb-dasturning asosiy mazmuni va tarkibiy xususiyatlari o‘rganiladi: Elektron adabiyotlar va raqamli yozish maydoni. Dinamik veb-dastur - bu autentik video, audio, animatsiya, rasmlar va boshqalarni o‘z ichiga olgan multimediali gipermatn. Hozirgi kunda dinamik veb dasturlar nafaqat o‘qituvchilar uchun maxsus resurslar, balki mobil ilovalar sifatida ham mavjud. Mobil format dinamik veb-dasturlardan foydalanishning yangi imkoniyatlarini ochadi va uning interaktiv vazifalarini kengaytiradi.