XONDIZA MA’DANLI MAYDONINING MAGMATIZMI VA FOYDALI QAZILMALARI - Axmatov S.F. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Xondiza ma’danli maydonining magmatizmi va foydali qazilmalari magmatik kompelikslari va xondiza ma’dan maydoninig magmatik tog‘ jinslari haqida malumot berilgan.