ULTIRATOVUSH TEKSHIRUVI QANDAY JARAYON? - YUSUPOVA IDRISAXON BAXTIYOROVNA; MIROVA MARXABO BAXRIDDINOVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola ultiratovush tekshiruvi qanday jarayon , bu jarayonda bemorlardan nimalar talab etilishi , bu tekshiruv orqali bemorlar ichki holatini jarrohlik amalyotlarisiz osonlik bilan tekshirish ko’rsatilgan . bu tekshiruv bir muncha oson , samarali va rivojlangan mamlakatlar tomonidan tadbiq etilgan hisoblanadi.