NOMODDIY AKTIVLAR HISOBI - Eshmamatov Sherozxon; Po’latov Xudoyberdi O’ktamovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola nomoddiy aktivlar hisobini o‘rganishga bag‘ishlangan bo‘lib, ularning iqtisodiy qiymati, turlari va hisobga olish jarayonlari haqida batafsil ma’lumot beradi. Nomoddiy aktivlar jismoniy shaklga ega bo‘lmagan, lekin kompaniyaning moliyaviy barqarorligi va muvaffaqiyatiga muhim ta’sir ko‘rsatadigan aktivlardir.