NOMODDIY AKTIVLAR HISOBI - Tillayev Javohir; Zaripova Sayohat Zafarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada nomoddiy aktivlar haqida shuningdek uni hisobi va takomillashtirish haqida so’z boradi.