KITOBXONLIK - DAVR TALABI - Xudoyqulova Nodira Murodovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada, mamlakatimiz yoshlarining ma’naviy-ma’rifiy va ijtimoiy-siyosiy jixatdan kamol topishida beqiyos o‘rin tutadigan hamda jamiyat kelajagiga ta’sir ko‘rsatadigan maktab kutubxonasi va kutubxonachisi faoliyatining muhimligi yoritilgan. Kalit so‘zlar: kitobxonlik madaniyati, maktab ,kutubxona xodimi.