BOLALARDA TANA HARORATINING KO’TARILISHI - FAZLIDINOVA SARVINOZ BAKIROVNA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola xusunbuzarlar paydo bo’lishi sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan.