MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI MUSTAQIL BILISH FAOLLIGINI RIVOJLANTIRISHNING DIDAKTIK IMKONIYATLARI - Urisheva Irodaxon Sotivoldievna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bu maqolada boshlang’ich o’quvchilarining muammoli ta’lim metodi asosida o’quvchilarning fikrlash qobiliyatini rivojlantirish orqali xulosa chiqarish ko’nikmasini shakllantirish haqida ma’lumotlar yoritilgan. Bir masalani turli usullarda yechish bo’yicha tavsiyalar berilgan.