TA’LIM JARAYONIDA VIDEODARSLAR ASOSIDA O’QITISHNI TASHKIL QILISH - S.P. Kutliyev; Z.H. Egambergnova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola ta’lim jarayonida video darslar ishlab chiqish, ulardan samarali foydalanish ko‘nikmalari, video darslarning afzalliklari haqida aytib o‘tilgan.