ONLAYN TA’LIM: ZAMONAVIY JAMIYATDAGI O’RNI VA AHAMIYATI - Kutliyev Sardor; Otamurotova Madina; Egamberganova Zuhra (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi davrda onlayn ta’lim jadal rivojlanayotgan barcha sohalarda ta’lim sifatini oshirish uchun muhim ahamiyatga ega. Mazkur maqola hozirgi rivojlanayotgan jamiyatda online ta’limni o’rni muvaffaqiyat omillari haqida ma’lumot beradi.