KUYISHDA BIRINCHI TIBBIY YORDAM KO’RSATISH. - SAFAROV ORIFJON ISLOMOVICH; IKRAMOV MARXAMAT MAMADIYOROVICH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola kuyishda birinchi tibbiy yordam ko’rsatish ,kelib chiqish sabablari , klinikasi davolash, bu kasallikda zamonaviy davolash usullarini qo’llash , zamonaviy texnikalardan foydalanishga mo’ljallangan .