MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TAʼLIM SIFATINI OSHIRISH VA MONITORING QILISHNI TARTIBGA SOLISH - Atabekova Nazira Irgashevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Maqolada mamlakatimizda maktabgacha ta’lim tizimini yanada takomillashtirish va rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, boshqaruv ta’lim sifatini nazorat qilish va boshqarishtashkil qilish xususida fikr bayon etilgan.