MILLIY SERTIFIKATDA UCHRAYDIGAN GEOMETRIK MASALALARI - Achilova Manzura Sheraliyevna; Achilova Zamira Sheraliyevna; Xamrayev Almos Amonovich; Yaxshiyev Nu'monjon Asatilloyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada milliy sertifikat imtihonlarida uchraydigan geometriya masalalarining tahlili va ularni yechish metodologiyasi yoritilgan. Maqolada geometrik tushunchalar, masalalarning turi va ularning yechim usullari batafsil tahlil qilingan. Shu bilan birga, masalalarni yechishda tanqidiy fikrlash yondashuvining o‘rni va muhimligi ko‘rsatilgan.