BOSHLANG’ICH SINF O’QITUVCHILARNING TALAFFUZIGA QO’YILGAN TALABLAR - L.B.Irisova (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilari hamda o’qituvchilari talaffuzidagi muammolar, ularni bartaraf qilish, adabiy til me’yorlari, shevalar, o’quvchilarning diktant olish jarayonidagi muammolar haqida so’z yuritilgan.