OʻQUVCHILAR OʻRTASIDA KUZATILADIGAN RUHIY TUSHKUNLIK HOLATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Sultanova Shaxlo Ilhamboyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqolada ruhiy zo’riqish holatlari va ularni oldini olish psixoprofilaktikasi shaxs faoliyatida yuzaga keluvchi stress va uning distress shakli, uning inson psixik va tibbiy salomatligiga salbiy ta’sirlari, oqibatlari va ushbu holatning diagnostikasi borasidagi tahliliy ma’lumotlar haqida so’z boradi.